Fixa en förfest innan konserten

Om du och dina vänner planerar att gå på en spelning med en artist eller ett band ni alla gillar kan det vara trevligt att samlas innan för att umgås och peppa igång inför kvällen. Tycker du att det låter som en bra idé är det här inlägget för dig. Vidare i texten får du tips på hur du med enkla medel kan ordna en riktigt bra förfest innan ni ska iväg på konsert.

Köp hem drycker

En av de viktigaste förutsättningarna för en lyckad förfest är att alla bör ha något att dricka. Det är till exempel trevligt att dricka vin. Du kan köpa zinfandel på Vinoteket om du vill bjuda på en god vinsort som de flesta uppskattar. Det finns allt från rosé till rött vin. Genom att köpa zinfandel från Vinoteket slipper du stå i köp och trängas bland andra kunder på Systembolaget och du kan i lugn och ro planera resten av förfesten. Du kommer få leveransen skickad till dig och det tar några dagar för beställningen att komma fram. Därför kan det vara bra om du redan nu kollar in sortimentet och klickar hem de viner du vill bjuda på för att vara säker på att vinet kommer fram i god tid. Förutom att du behöver köpa hem något att dricka är det också bra att dubbelkolla att du har tillräckligt många glas.

Spela bra musik

Förutom att drycken är viktig är det minst lika viktigt att du ser till att ha bra högtalare hemma så ni kan lyssna på det band eller den artist ni ska gå och se. Genom att spela musiken från de ni ska se kan ni öva på texter och diskutera vilka låtar ni helst vill höra live. Det är ett bra sätt att komma igång inför kvällen.

Related Posts