Fixa musik till festen

Vad gör en perfekt fest? Det viktigaste är givetvis gästerna och vilket humör de är på. Men sen finns det en massa andra saker som påverkar. Som till exempel mat, dryck och tilltugg.

Att inreda och anpassa festlokalen är också viktigt. Här kan vi tipsa om ett besök hos Partykungen för att hitta allt du behöver. Partykungen är som det låter specialiserade på fester av olika slag, så du kan köpa lustiga hattar, girlanger, ballonger och mycket mer här. Det finns dock en sak Partykungen inte kan hjälpa dig med, och det är musiken. Vill du se dina gäster dansa som Beyonce behöver du därför göra en insats själv.

Skapa en spellista

Idag är det plättlätt att få till musik på ett party. Använd en streamingtjänst och ha en bra musikanläggning så är det bara att köra. En bra värd förbereder en spellista för hela festen, eller skapar många olika för att kunna sätta på vid olika tillfällen. Du kanske vill ha en till fördrinken och en annan till småtimmarna när det är dags att dansa till soluppgången. Se till att sätta upp regler för hur gästerna får påverka spellistan. Inget är så irriterande som att ha haft en noga förberedd och planerad lista och sen se någon kapa musiken. En idé kan vara att ge varje gäst tre olika låtval i förväg och sen väva in dem i din lista.

Anlita en DJ

Ett sätt att få benkoll på att ingen stör din lista är att anlita en discjockey som spelar skivor. Då kan du välja att DJ:n ska fokusera på några utvalda genrer eller om han eller hon ska ha ett brett anslag när det kommer till musik. Oavsett vilket så kommer du med en DJ vara säker på att du själv kan fokusera på att ha kul och inte behöver vakta stereon hela kvällen.

Related Posts